top of page

Remoco, uw partner in binnenbepleistering, cementeerwerken, Gyproc, vensterbanken en binnenschrijnwerk

Bent u bezig met een nieuwbouw of verbouwing? Dan weet u ongetwijfeld wat daar allemaal bij komt kijken. Het is dan ook een hele geruststelling dat u uw pleister- en cementeerwerken kunt overlaten aan een vakman. In heel Limburg en Vlaams-Brabant kunt u vertrouwen op de expertise van Remoco uit Halen. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u zeker van kwaliteit. Wij staan tot uw dienst voor onder meer:

CEMENTEERWERKEN VOOR BADKAMERS EN KELDERS

Al deze werken worden tot in het kleinste hoekje met vakmanschap uitgevoerd voor een duurzaam resultaat. Uw wensen staan daarbij altijd centraal. Wij luisteren naar uw voorkeuren en zorgen er vervolgens voor dat uw woning er helemaal uitziet zoals u het in gedachten heeft. Geen enkele reden om nog te twijfelen dus: wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw droominterieur.

VENSTERBANKEN OP MAAT

We bieden vensterbanken aan in composiet, natuursteen en glas, die naadloos passen bij uw ramen en de rest van uw interieur. Op de klassieke manier of in verstek, glanzend of mat, maar steeds tot in de puntjes afgewerkt, omdat we uw vensterbanken op maat na de plaatsing zelf bijpleisteren.

BINNENSCHRIJNWERK

Wij werken samen met een ervaren schrijnwerker voor de plaatsing en afwerking van binnendeuren, waarbij het pleisterwerk en schrijnwerk op elkaar worden afgestemd. Daarnaast bieden wij ook kasten op maat en ander binnenschrijnwerk aan, gemaakt voor uw interieur.

Wilt u meer weten? Wacht dan niet langer en neem contact op met Remoco. U kunt ons telefonisch of via mail bereiken voor meer informatie. Vraag ook gerust een vrijblijvende offerte aan!

bottom of page